04.11.2014 09:00 Leeftijd: 247 days

Sportmaat webshop voor ONR


ONR kleding wordt bedrukt. Kijk in de Sportmaat webshop voor ONR trainingspakken, tops, tassen en meer ...

Het nieuwe tenue is inmiddels samengesteld, de webshop is ook geopend, zie daarvoor ONR Webshop in het menu.

En niet te vergeten, je kan Sportmaat ook bezoeken: 

Ged. Zuiderdiep 89
9711 HD Groningen
050-3120356

Zaterdag 1 november: Sportmaat kledingochtend in de kantine van ONR

Beste leden,

enige tijd geleden hebben jullie op de site kunnen lezen dat ONR voor de ontwikkeling en aanschaf van de nieuwe tenue’s en het opzetten van een webshop de samenwerking is aangegaan met Sportmaat uit Groningen. Dit sportbedrijf richt zich alleen op voetbal en het ondersteunen van vereniging op dit gebied!

Zoals eerder aangegeven is er een wijziging doorgevoerd met betrekking tot de tassen en de trainingspakken. Met ingang van het komende seizoen zullen alleen nog de F, E, G-jeugd en G-Senioren een trainingspak ontvangen. Tassen zullen niet meer door de vereniging worden verstrekt, tenzij dit door nieuwe teamsponsoren mogelijk wordt gemaakt.

Het nieuwe tenue is inmiddels samengesteld en hangt in het clubgebouw. De webshop is ook gelanceerd, zie www.sportmaat.nl/clubwebshops/oranje-nassau-roden.html. Hierin zijn trainingspakken,tops, tassen e.d. in de ONR lijn te zien en te bestellen.

Zaterdagochtend  1 november is Sportmaat aanwezig in de kantine van ONR met de verschillende kledingartikelen uit de webshop, om te bekijken, te passen en gelijk te kopen en mee te nemen.

Tevens zullen pasexemplaren van de jassen voor de trainers (die door de club ter beschikking worden gesteld) aanwezig zijn.

Wij nodigen jullie allen dan ook van harte uit om zaterdag a.s. in de ONR kantine tussen 10 en 12 uur de “stand” van Sportmaat te bezoeken.

Dit geldt ook voor de trainers i.v.m het passen v/d trainersjassen.

We rekenen op jullie komst !!!


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.