Nieuws

We zijn weer begonnen!!

We zijn weer begonnen!!
Na de vakanties begint alles weer een beetje te lopen. In de vakantie is er ook hard doorgewerkt door een aantal vrijwilligers. Onderhoud van de velden, kleedkamers schoonmaken, materialen op orde brengen en het sproeien van de velden, om maar wat klusjes op te noemen die gewoon door gaan als de meeste leden genieten van hun vakantie.

Zowel binnen de jeugd als de senioren zijn de trainingen weer begonnen. Zoals gebruikelijk moeten er her en der nog wel wat puntjes op de i gezet worden met leiders en trainers. Hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt, zowel voor de jeugd als de senioren.

Vorige week is ook weer de eerste bestuursvergadering geweest. Zo hebben we bijvoorbeeld de datum voor de Algemene Ledenvergadering vastgesteld, namelijk 18 november! Ook hebben we stil gestaan bij de actie met de Jumbo Supermarkt.
Deze actie start in de week van 23 september. Nadere info hierover volgt binnenkort via de diverse media kanalen.
Het komt er op neer dat we met het doen van boodschappen, geld voor ONR kunnen sparen.

Het is ook goed om op de hoogte te zijn van een belangrijke spelregelwijzigingen van de KNVB. Vanaf dit seizoen mogen alleen de aanvoerders belangrijke beslissingen bespreken met de scheidsrechter. Indien andere spelers, leiders en/of trainers dit doen, is de kans aanwezig dat ze een gele kaart of tijdstraf krijgen.

Verder zijn we binnen het bestuur nog steeds op zoek naar versterking. Heb je interesse of wil je weten wat dit inhoudt, laat het dan weten en kun je altijd mailen voor meer info naar voorzitter@vvonr.nl

Veel succes met de start van de beker en de competitie en ik zie jullie vast op het voetbalveld,
Namens het bestuur, Bert Roede (voorzitter)