Wedstrijdverslagen

🧡 vv ONR stunt op transfermarkt! 🧡

Het technisch management van vv ONR heeft de afgelopen tijd overuren gedraaid. Vele spelers zijn aangeboden door hun zaakwaarnemers bij de vereniging. Het management heeft hierdoor harde beslissingen moeten nemen. Voor slechts een achttal spelers is ruimte binnen de selectie van ONR.

Ver hoefde het netwerk van de ONR-scouts niet te reiken.
Liefst acht groeibriljanten vanuit de jeugd worden toegevoegd aan de selectie waardoor deze vol is. Slechts één speler verlaat de selectie van de oranjehemden.

Dit houdt in dat de teller op dit moment 56 spelers staat voor de selectie van ONR. Aan nieuwe hoofdtrainer Erik Kloosterman de schone taak sturing te geven aan de grote en enthousiaste spelersgroep.

Transfers:

In:
Thomas Baelde: stijlvolle speler met goud in zijn linkerbeen. Aanvallende speler met een ontzettende drive. Niet bang om de trekker over te halen.

Tom Bak: verdediger. Is op twee brommers tegelijk op het voetbalveld. Fysiek sterk en schroomt niet om een duel aan te gaan. Reeds zijn debuut in ONR 1 gemaakt.

Jelle Bouma: twee keepers in één. Met zijn lengte niet te kloppen in de lucht. Goede trap in de benen en weet op het juiste moment uit zijn doel te komen. Heeft al in twee verschillende seizoenen minuten in ONR 1 weten te maken.

Jorn Buigholt: krijgt het predicaat heerser op het veld. Hard werkende ‘box to box’ middenvelder. Heeft al mogen ruiken aan het echte werk bij ONR 1.

Joost de Graaf: creatief ingestelde middenvelder met een traptechniek om u tegen te zeggen. Liefhebber pur sang. Het bewijs dat hard werken en creativiteit wél hand in hand kunnen gaan.

Jesse de Jong: een veelzijdige voetballer met een sterk linkerbeen. Linkerflank, centraal of rechterflank; het is hem om het even.

Jesse Kort: type stormram. Aanvallend sterk en fysiek uit de kluiten gewassen. Niet vies van een goaltje hier en daar. Wist zijn debuut bij ONR 1 op te luisteren met een doelpunt.

Marco de Vries: Verdedigend ingestelde speler. Heeft ogen in zijn rug en zet zijn manschappen neer van achteruit. Bloedsnel en een goede drive naar voren.

Out:
Yorrit Kalfsbeek: Met pijn in het hart neemt Kalfsbeek afscheid van zijn oranje familie. De keuze om te stoppen is genomen om zijn maatschappelijke carrière een nieuwe boost te geven.