Home > E2

Prima slot van de competitie

Sun 29 May, 06:19

ONR en VEV delen de punten in spannend duel

De laatste week van de competitie mochten we eerst op woensdag thuis spelen tegen de koploper HJC E1, die zonder puntverlies kampioen is geworden en ook het finaletoernooi van de beker heeft gehaald. De eerste helft speelde ONR E2 het beste voetbal wat ze ooit hebben gespeeld. Nadat we eerst met 0-2 achter waren gekomen kwamen we steeds beter in de wedstrijd en speelden HJC met een schitterende aanval helemaal zoek waarna Jesse Kort de door hem voorspelde goal maakte. Na de 1-2 gingen we door en direct daarna hadden we de gelijkmaker kunnen en moeten maken. Helaas vloog er vervolgens op slag van rust een hard en van richting veranderd schot bij ons in en gingen we met 1-3 achter de rust in. Na de rust werd er over en weer flink aangevallen waardoor er meer ruimte kwam aan beide kanten,  waarbij de tegenstander ze wel maakte en wij niet. Uiteindelijk verloren wij de wedstrijd verdiend met 1-7, wat geen afspiegeling was van het wedstrijdbeeld. E2 had namelijk een prima wedstrijd gespeeld en een uitslag als 3-5 had ook gekund.

De laatste wedstrijd van het seizoen mochten we uit tegen VEV op kuntsgras. Het hele team had het gevoel dat er wat te halen was, na de prima laatste reeks. De eerste helft hadden we het moeilijk met de harde tegenwind en de prima tegenstander die ons bij het opbouwen gelijk vastzette. Toch kwamen we halverwege op voorsprong door weer een mooie aanval die door Jorn koelbloedig werd afgemaakt. Door scherp te blijven wisten we de voorsprong vast te houden tot halverwege de 2e helft. Toen mocht Thomas van links een vrije trap nemen. Dat deed hij fraai en met gevoel, in de verre hoek op de lat. Helaas voor ons werd de terugketsende bal in 1 keer doorgespeeld naar de spits die knap Tom uitspeelde en goed afmaakte. Dat was voor ons een vervelend moment, want in plaats van dat we de winst veilig stelden maakte de tegenstander helaas gelijk. Gelukkig lukte het VEV deze keer niet om de winnende treffer te maken, zodat we beiden met een terecht gelijk spel genoegen moesten nemen. Net zoals voorgaande duels tegen elkaar was dit weer een leuke en spannende wedstrijd met ditmaal voor ons een beter resultaat.