Grote winst in nat Peize

Wed 25 Aug, 18:00

b
Thomas Baelde, die 4 x wist te scoren

Donderdagavond 26 augustus heeft v.v. ONR E2 een grote winst gehaald in Peize. Er werd met maar liefst 1-8 gewonnen van Peize E3 in de 2e bekerwedstrijd van de poulefase.

ONR begon zeer goed en nam vanaf het begin het initiatief. In de eerste 10 minuten had ONR net als in de 1e bekerwedstrijd veel kansen, maar benutte ze nog niet. Daarna kwam ONR op stoom en wist voor de rust 5 keer het net te vinden. Ruststand 0-5.

In de 2e helft bleef ONR de bovenliggende partij. Waarschijnlijk door de ruime voorsprong speelde ONR in de 2e helft slordiger, maar scoorde nog 3 keer en kreeg 1 doelpunt tegen.

Op de foto staat linksbuiten Thomas Baelde, die in deze wedstrijd maar liefst 4 doelpunten voor zijn rekening nam.