Home > E2

Spits Jorn schiet met scherp

Sat 25 Sep, 20:00

Spits Jorn Buigholt was scherp en scoorde 3 van de 5 doelpunten

Tijdens het weekend van de Rodermarkt stond er voor ONR E2 een uitwedstrijd tegen HJC uit Haulerwijk op het programma. Dat de Rodermarkt het gewone leven enigzins verstoord bleek al snel. E2 vertrok ongeveer een kwartier later, omdat er net op het moment van vertrek een versierde wagen het parkeerterrein van ONR passeerde. Toch op tijd in Haulerwijk aangekomen bleek dat de tas met de wedstrijdkleding nog in Roden stond bij de fam. B. uit R. Na een snelle autorit van mevrouw L.B. uit R., heen en weer naar Roden, werd de kleding alsnog afgeleverd. 10 minuten later dan gepland kon de wedstrijd alsnog beginnen.

Na 2 gemakkelijk gewonnen competitiewedstrijden begonnen de jongens van ONR afwachtend. Het fysiek sterke HJC won hierdoor persoonlijk duels en scoorde na ongeveer 10 minuten in zeer korte tijd twee keer. Dit schrok de jongens uit Roden wakker en vanaf dat moment was de inzet 100%. Door prima doelpunten van Jesse de Jong en Jorn Buigholt was het toch nog gelijk 2-2.

Na een donderspeech van de leiders in de rust streden de mannen van ONR E2 in de tweede helft om elk duel en was de inzet 110%. Daarnaast werd er weer goed samengespeeld en werd het meeverdedigen niet vergeten. Dat Jorn niet alleen op de Rodermarkt kermis scherp schiet bleek in Hauwerwijk. De kansen die het team creëerde werden door hem als spits goed afgerond. Rik de Boer schoot het 5e en laatste doelpunt van deze wedstrijd binnen.

Op basis van een zeer goede tweede helft een dikverdiende overwinning met 2-5. Na afloop was er dan ook applaus voor het feit dat de mannen goed waren teruggekomen van 2-0 achterstand en veerkracht hadden getoond.