C3 uit gewonnen van Beilen : 7 - 1

Sat 18 Sep, 07:56

Na 2 gewonnen wedstrijden was de 3e wedstrijd tegen mede koploper Beilen.

Voor de wedstrijd werd er gehamerd op het belang van deze wedstrijd,

een sleutelduel voor het kampioenschap (waarschijnlijk samen met de wedstrijd tegen Fit Boys).

Er werd on-ONR’s begonnen na 7 minuten stond het 0-3 voor ONR na vloeiend en zeer goed combinatievoetbal. Doelpunten Martijn, Lennart en Maarten S.

Na de wervelende start werd ONR toch steeds verder onder druk gezet door Beilen.

Beilen kreeg grip op de wedstrijd en kansen. Na enkele gemist te hebben (en goed gehouden door de keeper) werd het 1-3. Beilen zette door, en de 2-3 leek realistischer dan 1-4. Echter door een snelle counter scoorde Lennart 1-4.

‘ Het publiek’  beschuldigde ONR van countervoetbal, echter het is alleen goed dat C3 beide speelstijlen goed beheerst combinatievoetbal en countervoetbal.

Lekker rusten met een 1-4 voorsprong. Omdat Beilen behoorlijk fysiek voetbalde was de verwachting dat ze de 2e helft toch wat vermoeid zouden raken.

Echter Beilen bleef ook de 2e helft goed partij geven en het werd een gelijk opgaande strijd, maar Beilen maakte de kansen niet af en ONR scoorde wel. 1-5 en 1-6 door Lennart. De Beilen spelers werden iets wat gefrustreerd en het werd de 2e helft toch een fysieke pot voetbal waarbij de ‘ waterzak’  vaak het veld in moest om de ONR spelers te verzorgen. Duco scoorde na een fraaie combinatie nog 1-7.

Al met al een zeer verdiende en terechte overwinning, echter had de score anders kunnen uitpakken. Als we de volgende wedstrijden zo blijven spelen is het kampioenschap een zeer realistisch doel.