Home > C3
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

C3 dik gewonnen van Achilles !

Sun 12 Sep, 02:45

Na de vorige wedstrijd gewonnen te hebben, hadden we de smaak te pakken. Thuis tegen Achilles leek op papier aardig spannend. Dus om niet meteen weer achter te staan binnen 5 minuten was het verstandig om meteen wakker te zijn en aan te vallen.

Iedereen was bij de les, het was droog weer, de zon scheen en het veld was goed. We hadden er zin in.

We gingen snel van start en binnen 1 minuut was het al raak. Maarten S. liep door het midden naar het doel van Achilles de verdediger voorbij en schoot de bal naast de kieper in het doel 1-0.

Dat was een mooi begin. Achilles werd wakker en probeerde van alles, maar kon niet echt gevaarlijk worden. Wouter was op dreef en kwam elke keer op tijd zijn doel uit om de bal weg te trappen c.q. op te pakken. Na 15 minuten werd de verdediging uitgespeeld door een massa aanval van Rutger, Maarten S., Maarten Z., Martijn en Robin. Tevens voorafgegaan door goed stoorwerk van Sjors en Michel op het middenveld. Maarten S maakte het af 2-0. Ewout, Cornelius, Sjors of Mark hielden het achter (nou ja vaak middellijn) ook goed dicht zodat Maarten S. in de eerste helft nog twee keer kon scoren. De rust in met 4-0.

Na de pauze schoot één van onze aanvallers tegen de paal. Martijn zette snel zijn voet er tussen en scoorde via de paal de 5-0. Een paar minuten later schoot Robin de nummer 6 en de nummer 7 erin.  Rutger wilde niet achter blijven en maakte er 8-0 van. Dennis kon zijn goede voorbereidende acties de gehele wedstrijd bekronen met de 9-0. Maarten S. maakte daarna de 10 vol. Maarten Z. wilde ook niet achterblijven en schoot met een hoge bal nummer 11 erin. Achilles was toch niet voor niets naar Roden gekomen. Na een goede aanval maakte zij ook hun doelpunt. 11-1. De puf was eruit Robin scoorde nog de 12-1 en Maarten S. de 13-1.