ONR C3 heeft eerste wedstrijd tegen BBC C1 gewonnen !!

Sat 04 Sep, 17:52

De eerste wedstrijd was meteen al ver weg. Naar Buinen.

Buinen (BBC=Buinen Buinerveen Combinatie) begon goed.

Binnen 2 minuten stond we al achter 1-0. Een minuut later gevolgd door de 2-0. Buinen zag de glorie, maar Lennart zag in de derde minuut een gat na goed aangeven vanuit het middenveld en holde met bal naar het doel van de tegenstander en schoot raak : 2-1.

Zo, en toen kon de wedstrijd beginnen. Iedereen was wakker en stond op scherp. Het spel ging heen en weer en we waren aan elkaar gewaagd. Na 25 minuten werd het door een ongelukkige bal 3-1, maar gelukkig gingen we de rust in met een counter van Lennart met 3-2. Alles was nog mogelijk.

Na de rust drongen we goed aan en dat resulteerde in een paar mooie kansen, maar helaas geen bal in het net. Bij een uitbraak van Buinen na 15 minuten in de tweede helft werd de bal slecht weggewerkt en kon Buinen blijven aandringen. Vlak voor het doel ging de aanvaller van Buinen neer en volgde er een strafschop. De aanloop was goed en het schot ook maar Wouter strekte zijn armen ten hemel en stompte de bal weg naast het doel (klasse !). Wij kregen een positieve adrenaline stoot en binnen 5 minuten liepen we uit naar 3-4 door doelpunten van Lennart. 5 minuten later gevolgd door een doelpunt van Rutger 3-5. De buit leek binnen, maar de aandacht begon wat te verslappen. Buinen kwam 1 minuut voor tijd nog terug tot 4-5, maar gelukkig bleef het daarbij. De eerste winst is binnen.