Home > C3

C3 in spannende wedstrijd gewonnen van Fit Boys

Mon 18 Oct, 13:21

Op papier waren ONR en Fit Boys gelijk: evenveel verliespunten, waarbij ONR iets meer doelpunten voor en tegen had. Iedereen verwachtte een spannende pot. ONR kwam goed uit de startblokken (prima jongens, dat is wel eens anders geweest!) en wist al snel wat kansen te creeëren. Na zeven minuten was het raak, door Lennart. Drie minuten later sloeg Lennart weer toe, nog drie minuten later schoot Jordi bekeken in. Hoezo gelijkwaardige tegenstander? leek iedereen te denken.

Nou, dat bleek. ONR werd een beetje laks, dacht dat het allemaal vanzelf zou gaan. En Fit Boys wisselde, er kwam een snelle en balvaste jongen in. Die liep al snel de verdediging eruit en dat leidde in de 20ste minuut tot de 3-1. Bij Fit Boys zag je het geloof groeien, terwijl ONR alle duels bleef verliezen. Na weer een snelle aanval stond het in minuut 24 ineens 3-2 en de wedstrijd leek te kantelen. ONR moest alle zeilen bijzetten om de gelijkmaker te voorkomen. Langzaam vochten ze zich wat terug en net voor tijd leverde dat een mooie kans op: Lennart soleerde en legde de bal af op Brian, die helaas net naast schoot.

In de rust was er thee met veel suiker en een donderpreek van de teamleider van de week Jan Heijs. Zijn boodschap: fel, feller, felst! En die boodschap kwam aan, want er werden weer duels gewonnen, en de verdediging vond een oplossing voor de snelle aanvallers: gewoon een extra mannetje erachter. Na dik tien minuten kreeg Lennart een bal die vanuit een hoekschop niet goed werd uitverdedigd en scoorde 4-2. ONR kreeg de wedstrijd onder controle. Fit Boys viel wel aan, maar wist nauwelijks gevaarlijk te worden. Tien minuten na de 4-2 kreeg Lennart net voor de middellijn de bal nadat een aanval van Fit Boys was afgeslagen. Hij stoomde op, met Brian naast hem waardoor de verdedigers hun aandacht moesten verdelen. Lennart rondde koel af en de wedstrijd was gespeeld: 5-2. Een paar minuten voor tijd scoorde Robin nog een keer, weer na een corner. De afgeslagen bal werd de zestien meter in gebracht, waarna Robin een mooie volley in de touwen joeg. Eindstand: 6-2.

De C3 liet in deze wedstrijd zien dat ze zich terug kunnen knokken. Het voetbal was niet altijd even mooi (volgende wedstrijd weer eens een paar mooie combinaties op de mat leggen, jongens!) maar zeer effectief. De verdediging liet op die lastige periode in de eerste helft bijna geen bal lopen, het middenveld hielp goed mee en voorin werd flink gevaar gesticht. Echt een teamprestatie.