16.01.2015 23:43 Leeftijd: 174 days

Nieuws flits(/)sende jeugd, nummer 2, 16 januari 2015


Nieuwsberichten van de jeugdcommissie 

Er gebeuren allemaal mooie en goede dingen binnen de afdeling jeugd van ONR. Ook worden problemen aangepakt en waar mogelijk opgelost. Deze activiteiten zijn lang niet altijd zichtbaar voor alle leden. Daar wil de jeugdcommissie verandering in brengen. Regelmatig zullen we via de e-mail “Nieuws flits(/)ende jeugd” gaan versturen als daar aanleiding toe is. 

De digitale nieuwsbrieven zullen via de leiders worden verstuurd naar alle (ouders/verzorgers van) jeugdspelers en andere geïnteresseerden en op de site worden geplaatst. Heb je zelf een informatief bericht voor of over de jeugd dat geschikt is voor een "Nieuws flits(/)ende jeugd", dan horen we dat graag. Zo'n bericht kun je sturen naar de secretaris van de jeugdcommissie: jeugdsecretaris@vvonr.nl

Nieuws:

Oliebollentoernooi: Na de gezellige afsluiting van het jaar op 10 december met chocolademelk en glühwein, vond op 24 december alweer het jaarlijkse oliebollentoenooi plaats in sportcentrum “de Hullen”. De E- en F pupillen speelden hun partijtjes in de ochtend, de C- en D junioren in de middag. In totaal deden er 91 kinderen mee en werden er 180 oliebollen soldaat gemaakt. Bij de G jeugd deden 5 spelers mee aan een Clinic, gegeven door Mitchell Schievels. Foto’s van deze activiteit zijn te vinden op https://picasaweb.google.com/onralbum/Oliebollentoernooi2014

Poiesz Jeugdactie: We zijn dit jaar ingeloot om deel te nemen aan de Poiesz jeugdactie. Deze actie voor en door de jeugd, levert ons doorgaans rond de zevenhonderd euro op. Reden genoeg dus om hier enthousiast aan mee te doen. Klanten kunnen in de maanden februari en maart, munten in een voor de club gelabelde koker stoppen, en zo sparen voor een club. Jeugdleden van ONR zullen op 21 februari bij de Poeisz in Nieuw Roden aanwezig zijn om ONR actief onder de aandacht te brengen. We hebben deze keer gekozen voor de E- en de F junioren omdat de overige oudere jeugd een actieve rol krijgt bij de bonnenboekactie. Op 20 januari ontvangt de jeugdcommissie meer informatie en zal dit via de leiders, aan ouders gecommuniceerd worden. 

Bonnenboekactie: Op 21 en 28 februari zal ONR de inmiddels traditionele bonnenboekjes gaan verkopen. Naast de senioren,  A - en B junioren zullen we dit jaar ook van de D-, C- en MB junioren vragen mee te doen met deze actie.  E.e.a. wordt gecommuniceerd via de leiders.  Zij  worden gevraagd een beroep op spelers te gaan doen om op één van de genoemde dagen met het hele team de toegewezen wijk in te gaan om de boekjes aan de man te brengen.

Spelers van de D-, C,- en de MB junioren kunnen nadat er 10 boekjes zijn verkocht,  € 1,- per extra verkocht boekje voor zichzelf verdienen.

Spelregeltoets B - junioren: Afgelopen najaar hebben alle tweede jaars B - junioren een spelregeltoets moeten maken. Dit is een door de KNVB opgelegde eis. Deze toets moet dan ook voldoende worden gemaakt om te kunnen blijven voetballen. Elk jaar wordt deze toets afgenomen bij deze leeftijdscategorie.

Omdat F2 kampioen is geworden mogen zij zondag 18 januari naar een wedstrijd van FC Groningen

Intersport Klantenkaart: Leden met een klantenkaart bij Intersport Superstore in Roden sparen met hun kaart voor korting. Naast de eigen korting kan dezelfde korting ook aan ONR gegeven worden.Zie : www.intersportroden.nl/nieuwe-nieuws-pagina/clubsparen

Belactie Vriendenloterij: Er zijn op één bel avond 35 loten verkocht, ONR krijgt hier in januari al ruim € 200,- voor! Leden of ouders die al een lot hebben kunnen deze koppelen aan ONR, zodat een deel naar de club gaat.

Neem daarom als je al meedoet aan de vriendenloterij, contact met hun op om dit te regelen: 0900 – 300 1400 (€0,50 per gesprek). Je hebt je bankrekeningnummer en lotnummers nodig, deze kun je vinden op het bankafschrift.

Sportevenement van het jaar: Op 17 januari worden de Sportprijzen voor 2014 van de gemeente Noordenveld uitgereikt tijdens het Sportgala in “de Pompstee”. Het 4*4 voetbal voor de F-jeugd is genomineerd voor  het Sportevenement van 2014.http://www.dekrant-info.nl/index.php/sport/2230-sportgala-noordenveld-evenement-van-het-jaar Stemmen is helaas niet meer mogelijk.

Clubwebshop vvONR: ONR heeft een eigen clubwebshop. Hier staat het beleid van de club als het gaat over kleding, trainingspakken, tassen, e.d. en je kunt er zelf artikelen uitzoeken en laten bedrukken met je eigen naam of initialen. Vanaf 1 maart is alles weer volop te bestellen. Zie: www.sportmaat.nl/clubwebshops/oranje-nassau-roden.html

Sponsoring van kleding: De nieuwe kleding kost veel geld. Daar is voor gespaard middels de eenmalige en structurele kledingbijdrage en doen we dit jaar een aantal jeugdacties ten behoeve van de kleding.

Deze eigen kledingbijdrage hebben we de afgelopen jaren laag kunnen houden doordat verschillende bedrijven bereid waren een of meerdere teams te sponsoren. Deze contracten zijn nu afgelopen en voor de aanschaf van nieuwe kleding zijn we ook op zoek naar sponsoren zodat we ook voor de komende jaren de bijdrage laag kunnen houden. Wil je sponsor worden of weet je iemand die wil? Geef het door aan iemand van de jeugdcommissie of aan de coördinator van de sponsorcommissie: Jeroen Fierstra (jfierstra@ziggo.nl) Een overzicht van mogelijkheden met kosten wordt door de sponsorcommissie samengesteld.

Kledingnieuws: Het nieuwe team ONR F5 zal als eerste van nieuwe tenues voorzien worden. Direct daarna volgen de A- en B- junioren. Voor F4 worden nieuwe trainingspakken geregeld. Verder zal een voorraad sokken aangeschaft worden in verschillende maten. We willen voorstellen ( mits genoeg middelen ) een cyclisch invoerschema ter vervanging van de kleding te maken voor alle jeugdteams zodat iedereen regelmatig aan de beurt komt. 

Plofballen: Een deel van het geld wat is opgehaald met de koekactie is besteed aan 15 nieuwe plofballen ( speciale zachte, minder stuiterende ballen ) voor de trainingen in de zaal.

Vacatures: Wij kunnen binnen de jeugdcommissie nog wel een aantal enthousiaste vrijwilligers gebruiken, zo zijn wij op zoek naar:

-          Voorzitter Jeugdcommissie

-          Coördinator A/B junioren

-          Coördinator Kleding/Materialen

-          Leden activiteitencommissie

-          Begeleiders voor het G - senioren voetbal

Geïnteresseerd? Neem contact op met één van de leden van de jeugdcommissie of a-westra@home.nl


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.