15.11.2013 14:44 Leeftijd: 2 yrs

Zaterdag 14 december: feestavond!


Op 14 december is de laatste speeldag voor de winterstop, graag willen wij met al onze senioren leden, vrijwilligers en sponsoren het jaar 2013 bij ONR afsluiten in stijl!

Maar het gaat niet om zo maar een feestavond. De avond staat in het teken van stichting Make-A-Wish Nederland.

FC Groningen is sinds september 2010 partner van Make-A-Wish Nederland en vv ONR heeft een amateurconvenant met FC Groningen sinds 2011. Zo zijn we bij elkaar gekomen om de handen ineen te slaan voor Make-A-Wish. Deze stichting vervult de allerliefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Naast een jaarlijkse financiële bijdrage organiseert FC Groningen verschillende activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. En nu dus in samenwerking met vv ONR een feestavond!

Vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om voor €10,- de hele avond te eten bij ONR. Dit is exclusief drankjes.

Op de avond zal ook onder andere een voetbalquiz gehouden worden, waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Denk hierbij aan twee VIP-kaarten voor een wedstrijd van FC Groningen of een gesigneerd wedstrijdshirt van FC Groningen.

Verder zou het zeer gewaardeerd worden als een ieder een vrijwillige financiële bijdrage zou willen leveren voor Make-A-Wish. Verder zal een groot deel van de omzet naar Make-A-Wish gaan!

Samen hopen met jullie hopen wij een mooi bedrag bijeen te krijgen voor dit goede doel.

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen op 14 december in het clubgebouw van ONR!

Het bestuur.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.