16.11.2013 17:18 Leeftijd: 2 yrs

Nathan Poiesz sfeermaker bij ONR - Aduard: 2-2

Jelmer Fierstra springt hoger in luchtduel

Nathan Poiesz werkt de scores bij

Hallo, ik ben Nathan en ik was zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tussen ONR 1 en Aduard 2000.

Om 2 uur moest ik in de bestuurskamer zijn en mocht ik kiezen wat ik wilde drinken. Na een half glas kon ik niet meer wachten om naar buiten te gaan en ging ik met grensrechter Jeroen mee naar het veld. Ik vond het nog een beetje spannend, maar dat was gauw verdwenen toen ik even met hem ging overtrappen.

Ik mocht de aftrap doen en heb daarna aan iedereen laten zien hoe je moet scoren. In de dug-out kon ik het allemaal goed zien. Ik was een beetje liedjes aan het zingen en daar moesten de reservespelers om lachen.

In de eerste helft scoorde ONR 2x en ik vond het mooie doelpunten. Vlak na de rust moest er al iemand van ONR uit met een rode kaart en werd de wedstrijd nog heel spannend. Ondertussen was ik snoepjes aan het uitdelen. Jammer genoeg scoorde ONR niet meer en Aduard 2000 nog wel 2x, dus het is 2-2 geworden.

Na de wedstrijd kreeg ik patat en mocht ik de scores op het bord in de kantine plakken. Ik voelde me wel thuis in de bestuurskamer en wilde niet naar huis. Ik vond het een hele leuke dag en de oorkonde die ik nog mee kreeg naar huis heeft een mooi plekje gekregen. Jammer genoeg mag je maar 1x pupil van de week zijn!

Nathan speelt bij ONR F1 en is middenvelder, soms verdediger. Zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo en zijn favoriete club Real Madrid.

Bekijk ook de F1 pagina met teamfoto en wedstrijdverslagen.