Corona

Corona-maatregelen vv ONR

We zijn erg blij dat de jeugd nog een regiocup mag spelen de komende weken! Om alles wel veilig te kunnen houden is het belangrijk dat iedereen die bij ONR op het sportpark komt op de hoogte is van de opgestelde regels. Lees deze daarom goed door!

 

Maatregelen kantine

De kantine mag weer open, wel kiezen we ervoor om vooral buiten te blijven. Koffie en thee wordt daarom buiten verkocht. De wc’s zijn wel open voor gebruik. Er is een bestuurslid aanwezig om de gasten te ontvangen en te voorzien van koffie en/of thee en ranja voor in de rust van de wedstrijden.

In de kantine is met stickers een looplijn aangebracht. We verzoeken jullie om deze te volgen.

Voor vervoerders die moeten wachten na de wedstrijd zijn zitplaatsen gecreëerd op het terras. Er zijn géén staanplaatsen.

Maatregelen kleedkamers

In de hal van de kleedkamers is een looproute aangebracht. De deur aan de kant van de parkeerplaats is de ingang van de kleedkamers en de deur aan de kant van de velden is de uitgang.

Voor de senioren en JO19 geldt dat er per kleedkamer maximaal 6 personen tegelijk aanwezig mogen zijn. We doen ons best twee kleedkamers per team vrij te maken maar dat lukt niet altijd. Als er maar 1 kleedkamer per team beschikbaar is, zal dus in etappes omgekleed of gedoucht moeten worden.

Voor de JO8 tot en met de JO17 geldt het maximum aantal van 6 personen niet. Wel moeten de leiders en coaches afstand houden. Het is wel raadzaam om omgekleed naar ONR komen. De spelers krijgen de kleding mee naar huis.

Er mag worden gedoucht bij ONR. Er zijn twee douches afgeplakt waardoor slechts twee personen tegelijk kunnen douchen. 

Tijdens wedstrijden

Publiek is deze laatste zaterdag, 26 juni, weer welkom bij de wedstrijden! Wel vragen we alle toeschouwers anderhalve meter afstand te houden van elkaar.  Bij het vervoer naar uitwedstrijden mogen volgens de richtlijnen van het RIVM maximaal 4 mensen tegelijk in de auto. Een mondkapje is niet verplicht maar we raden het wel aan.

In de dug-outs en op bankjes langs de velden worden de plaatsen aangegeven waar mensen mogen zitten. Indien nodig worden er stoelen bij gezet om de onderlinge afstand te behouden.

Tijdens trainingen

Tijdens trainingen mogen ouders en leiders niet het sportpark op. Alleen de trainers en spelers/speelsters mogen op het sportpark komen. Voor de ouders die hun kinderen brengen is een ‘kiss and ride’ route aangebracht. Bij het oprijden van de parkeerplaats sla je gelijk rechtsaf en maak je een rondje over de parkeerplaats. Bij de fietsenstalling kunnen de kinderen uitstappen. Voor het ophalen na de trainingen geldt hetzelfde. 

Handhaven

Elk moment van de dag is een bestuurslid of commissielid aangewezen als corona-aanspreekpunt. Deze persoon zal waar nodig mensen aanspreken op hun gedrag. Er wordt eerst twee keer gewaarschuwd bij het overtreden van onze regels. Bij een derde keer is het corona-aanspreekpunt bevoegd je te verwijderen van het sportpark.

Echter gaan wij ervan uit dat iedereen zich aan de regels houdt.