CoronaNieuws

Coronaregels vanaf zaterdag 13 november

De regelgeving met betrekking tot het coronavirus verandert per zaterdag 13 november. Vanaf dat moment is op de binnenlocaties van ons sportpark een coronapas verplicht. Dit betekent dat het terras, de kantine (waaronder de toiletten) en de kleedkamers alleen met een geldige coronapas gebruikt mogen worden. Ook mag er helaas geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn. Alleen vrijwilligers zoals leiders en vervoerders mogen op ons sportpark komen.

De hoofdingang van de kantine is afgesloten. Toegang tot de kantine is via het terras, hier staat een controleur die de coronapas scant. Na goedkeuring krijg je indien gewenst een polsbandje om niet elke keer dat je het terras of kantine betreedt de coronapas te hoeft scannen.

Alleen na goedkeuring van de coronapas kan dus gebruik worden gemaakt van de wc of kan wat besteld worden in de kantine. We vragen om jullie begrip voor deze regels. Er wordt gecontroleerd door vrijwilligers die de regels van de overheid uitvoeren.

In de kleedkamers gaan we uit van ieders eigen verantwoordelijkheid. In principe mogen ook hier alleen mensen met een geldige coronapas naar binnen, tenzij je een vrijwillige functie bekleedt zoals trainer of coach. Houd vooral afstand van elkaar en douche desnoods thuis.

Alle regels gelden voor iedereen boven de 18 jaar. Voor kinderen gelden deze dus niet.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

Bestuur vv ONR