Nieuws

Futsal ONR – Zeemacht

Futsal ONR 1 treedt vandaag, 6 december, in de eigen sporthal de Hullen, in de volksmond ook wel ‘de oranje kathedraal’ genoemd, aan tegen Zeemacht uit Den Helder.

In de laatste thuiswedstrijd van 2019 is het de mannen van coach Harm Gritter er alles aan gelegen een goed resultaat neer te zetten. Na enkele verassende uitslagen in de competitie is Futsal ONR momenteel in het bezit van de rode lantaarn.
In de onderste regionen van de 1e divisie is het echter bloedstollend spannend. Maarliefst vijf ploegen staan met een verschil van 3 punten dicht bij elkaar.

Opponent Zeemacht staat er met 17 punten een stuk florissanter voor dan de Oranjehemden en vindt zichzelf terug op de vierde plaats van de ranglijst.

Kan Futsal ONR 1 de tendens doorbreken en de drie punten in eigen huis houden? De aftrap in de Hullen vindt plaats om klokslag 20:30 uur.

Naar het schijnt willen vele geïnteresseerden nog een glimp opvangen van de kersverse kanshebber voor de titel sportploeg van het jaar 2019 van de gemeente Noordenveld.

Dit gegeven in combinatie met de gratis entree resulteert in een grote vraag naar kaarten.

Wij raden u dan ook aan tijdig de tocht richting de Hullen te maken om wachtrijen te voorkomen.