Nieuws

ONR en In-Bloom slaan handen ineen!

ONR heeft als uitgangspunt dat elke voetballer zich binnen de vereniging op zijn of haar optimale manier kan ontwikkelen als sporter en als persoon, door middel van voetbal op het voor hem of haar passende niveau. Om dit op een plezierige manier vorm te geven zijn er enthousiaste en creatieve trainers en leiders nodig die zelf ook graag op een positieve manier willen leren en ontwikkelen.

Om de leiders en trainers extra bagage te geven heeft ONR de handen ineengeslagen met Laurens Bloem van In-Bloom. In-Bloom verzorgt coaching, workshops en organiseert events op het gebied van sport. Na een eerdere kennismaking aan de hand van workshops was iedereen binnen de vereniging enthousiast over de werkwijze en expertise van Laurens. In samenspraak is er een interne trainersopleiding ontwikkeld, waaraan leiders en trainers van ONR kostenloos kunnen deelnemen.

Op dit moment is er al een mooie groep van 12 deelnemers die in september 2019 van start gaan om alle spelers en speelster van ONR nog beter te kunnen helpen ontwikkelen!