Nieuws

ALV zet leden in het zonnetje en benoemt Rob van Duuren officieel tot voorzitter

Tijdens de ALV van afgelopen woensdag 23 juni zijn enkele leden in het zonnetje gezet.

Sander Ottens is toegetreden tot het selecte groepje mensen dat 25 jaar achtereen gesloten lid is van vv ONR. In de 25 jaar heeft Sander de gehele jeugdopleiding doorlopen en is nog steeds zowel op het veld als in de zaal actief. Gevraagd naar zijn hoogtepunt in deze periode moet Sander toch even nadenken. Na verschillende hoogtepunten te hebben genoemd wordt toch de promotie met ONR 1 naar de 2e klasse genoemd.  Als blijk van waardering kreeg Sander een zilveren ONR-speldje en uiteraard de bijbehorende bos bloemen.

Rien Hut werd bedankt voor bewezen diensten tijdens de ALV. Rien heeft vorig jaar aangegeven te stoppen met zijn functies binnen de vereniging. We zijn Rien erg dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren. Rien was jarenlang jeugdtrainer en Hoofd-jeugdopleiding. Ook was Rien nog een tijd interim-trainer van ONR 1. De laatste jaren zette hij zich in voor het G-voetbal bij ONR. Dit bleef niet onopgemerkt. Rien was altijd enthousiast en motiverend naar de spelers, die het dan ook altijd naar hun zin hadden. We hopen Rien nog vaak te mogen begroeten op ons sportpark.

Als derde werd Hylke Westra bedankt. Hylke is de laatste jaren voorzitter van onze vereniging geweest. Onder zijn leiding is ONR gegroeid tot de vereniging die het nu is. Financieel heeft ONR zich opgewerkt tot een (erg) gezonde vereniging en ook sportief zijn verschillende successen begroet. Hylke benoemde een aantal kampioenschappen voor jeugdelftallen en het kampioenschap in de Topklasse en bijbehorende promotie naar de landelijke 1e divisie van Futsal ONR 1. Deze groei ging nooit ten koste van wat Hylke belangrijk vond; een gezellige en familiaire vereniging zijn. Het bestuur en de leden is Hylke bijzonder dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren en we hopen hem nog vaak langs de lijn te zien.

Doordat Hylke aangaf te stoppen als voorzitter moest gezocht worden naar een vervanger. Gelukkig werd al vrij snel Rob van Duuren bereid gevonden. De afgelopen maanden was Rob al actief als waarnemend voorzitter. Gisteren werd de benoeming officieel en unaniem bekrachtigd door de ALV en ontvangen met applaus. Vanaf heden is Rob van Duuren dus officieel onze voorzitter!

Gisteren droeg Hylke symbolisch de voorzittershamer over aan Rob.