Nieuws

Futsal ONR stunt op bezoek bij PKC’83/team Carre

In een volgepakt sportcentrum Europapark heeft ONR zeer goede zaken gedaan. Na een zware 1e helft liepen de Rodenaren in de 2e helft uit naar maar liefst 2-10. Iets waar zelfs kenners als Aize Kalfsbeek geen rekening mee hadden gehouden. Waar de manschappen van Sir Harm Gritter vorige week verzuimden de kansen te benutten, stond gister het vizier op scherp. De doelpunten vielen als rijpe appels van de boom.
Een prachtige spiksplinternieuwe hal, bomvolle tribunes en 2 twee teams die er zin in hadden, oftewel alle ingrediënten voor een lekker partij zaalvoetbal. Wat betreft het spelbeeld verliep de 1e helft zoals men kon verwachten. PKC met het balbezit, ONR loerend op de counter. Rik de Boer opende de score na 4 minuten uit zo’n counter (0-1). 4 minuten later werd het (1-1). ONR bleef counteren en na 10 speelminuten stond het weer 1-2 via Mats Wolthuis. Daarna had ONR het moeilijk. Vlak voor rust maakten de Hoogkerkers gelijk (2-2). Toch ging ONR met een voorsprong de kleedkamer in. Wederom een doelpunt uit een counter van de beresterk spelende Rik de Boer (2-3).
Aan het begin van de 2e helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Na 1 minuut spelen was het alweer raak. De verslaggever van dienst wil niet steeds op het zelfde aambeeld hameren, maar het was wederom een counter. Het was Mats Wolthuis die binnenschoot (2-4). Even later, na circa 25 speelminuten, zette Hendrik Rozema de stand op 2-5. Daarna besloot PKC al met vliegende keeper te spelen en was het hek van de dam. ONR kruiste de degens en gaf in het restant van de wedstrijd amper kansen weg. Via Goals van Mats Wolthuis, Rik de Boer, Bertrik Nienhuis en Hendrik Rozema (2x) werd PKC volledig weggecounterd en liep ONR zelfs uit tot maar liefst 2-10. Dit was tevens de eindstand.
Het uitverkochte uitvak was gister getuige van een geweldige teamprestatie en werd verwend met uiterst aantrekkelijk countervoetbal. Volgende staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. In de Oranje kathedraal komt FC M.A.R.L.E.N.E. 2 op bezoek. We begroeten u graag!
PS. Bent u nog geen vriend, doe dit dan snel. Daarmee zorgt u ervoor dat uw naam bij de volgende thuiswedstrijd op het vriendenbord pronkt!