Nieuws

Indeling jeugd seizoen 2019-2020

In onderstaand bestand staan de teamindelingen voor het seizoen 2019-2020.

Het is elk jaar weer een enorme puzzel om voor iedereen een passende plek in een team te vinden. Inmiddels zijn we al een aantal weken bezig met dit indelingsproces. De Hoofd Jeugdtrainer heeft in samenspraak met alle selectietrainers eerst de selectieteams samengesteld. De trainer(s) en leider(s) zijn bij dit proces nauw betrokken geweest. 

Verder hebben we geprobeerd in de meeste gevallen de teams zoveel mogelijk in dezelfde samenstelling te houden. klasgenootjes, vriendjes, enz,.. Dit kan niet overal lukken, hoe lastig dit ook is, we werken vanuit de KNVB in leeftijdscategorieën die samenlopen met de geboorte data. Ook daar proberen we ons vanuit ONR zoveel als mogelijk aan te houden. Voetbal is een teamsport, zorgt ervoor dat je voetbalvrienden maakt. Het leert ons allen omgaan met teleurstelling als we verliezen, maar ook feest te vieren als we winnen. Wat het allerbelangrijkste is en blijft is voetbalplezier en dat beleef je het beste met je team!

Mochten er ondanks alle zorgvuldigheid toch vragen en of opmerkingen zijn wilt u deze dan mailen naar jeugdvoorzitter@vvonr.nl. We bundelen deze en zullen deze passend beantwoorden.