Nieuws

Nieuwsflits vv ONR november 2020

Dat het seizoen 2020/2021 een ander seizoen is dan anders hoeven wij niet meer te zeggen. We hopen allemaal dat we de competities snel weer kunnen hervatten en de zaterdagen weer kunnen vullen met voetballen!

Om ondanks de huidige maatregelen onze leden toch nog op de hoogte te houden van de lopende zaken is de nieuwsflits in het leven geroepen. Hierbij de eerste nieuwsflits!

 

Bestuurszaken

Hylke Westra heeft aangegeven te willen stoppen als voorzitter. Om ons bestuur weer compleet te maken hebben we Rob van Duuren bereid gevonden toe te treden tot het bestuur. Rob zal tot aan de eerstvolgende (uitgestelde) ledenvergadering de taak van waarnemend voorzitter op zich nemen.

Sinds dit seizoen is de technische commissie officieel in werking. De commissie was vorig seizoen al gevormd en werkzaam en dit seizoen gaat de commissie officieel over alle voetbal gerelateerde zaken voor zowel de senioren als de jeugdteams. De technische commissie bestaat uit Hans Wobbes, Johan Buigholt, Mark Vissers, Robert Boiten en Tony Giglio.

Het zal veel leden niet zijn ontgaan dat vv Roden en GOMOS inmiddels een kunstgrasveld hebben. Het bestuur krijgt veel vragen over een kunstgrasveld bij ONR. De verenigingen in de gemeente Noordenveld hebben onderling afgestemd in welke volgorde de kunstgrasvelden geplaatst worden. De gemeente Noordenveld bekijkt momenteel de optie voor een integrale sportaccommodatie voor het gebied rond ONR, Roden-Zuid. Tot hierover een besluit is genomen kunnen er bij ons geen (grote) verandering doorgevoerd worden. We zijn druk in overleg met de gemeente om dit snel helder te krijgen

 

Jeugdzaken

Dit seizoen is er een nieuwe taakverdeling binnen de jeugdcommissie. Leonie Hummel blijft jeugdvoorzitter en de eindverantwoordelijke voor de gehele jeugdafdeling. Nieuw dit seizoen zijn de jeugd coördinatoren. De functie hoofd jeugdopleiding is opgesplitst in een coördinator voor de bovenbouw en een coördinator voor de onderbouw. Gerard Booij is de coördinator voor de bovenbouw en Sjoerd Hoek voor de onderbouw. Zij begeleiden de trainers en regelen de overige zaken die spelen op het veld voor de betreffende teams.

 

Seniorenzaken

Voordat de competities werden stilgelegd speelden er zaken bij de seniorenteams. Wegens een wisseling tussen de teams (ONR 5 werd ONR 3, ONR 3 werd ONR 4 en ONR 4 werd ONR 5) kwam de mogelijkheid om ONR 3 een niveau hoger te laten spelen. Na overleg is besloten die stap te nemen. Echter werd al snel ondervonden dat dit een niveau te hoog was. Mede wegens het feit dat wegens het corona-virus en andere omstandigheden telkens te weinig spelers konden worden gevonden is besloten ONR 3 terug te trekken. De spelers van ONR 3 worden onderverdeeld in de overige seniorenteams als er weer wedstrijden gespeeld mogen worden.

 

Algemene zaken

Er is een tijdelijke commissie kantine in het leven geroepen. Deze commissie heeft als doel het opknappen van de kantine. Het interieur van de kantine is hoognodig aan vervanging toe. Daarnaast is er ruimte voor de nodige andere aanpassingen. Heb je ideeën over een nieuwe inrichting of wil je graag iets toevoegen aan de kantine? Neem dan contact op met Hylke Westra.

 

Daarnaast zijn meerdere vrijwilligers bezig om de kantine, het ballenhok en de kleedkamers op te ruimen. Dit was hard nodig en het ziet er nu al een stuk beter uit!

Ook is de overkapping van het terras verlengd door de klusploeg. Ook dit ziet er erg mooi uit en zal in de toekomst meer droge plaatsen bieden op het terras.

 

We hopen dat iedereen gezond blijft en we snel weer ‘normaal’ mogen voetballen!

Zijn er vragen over de lopende zaken binnen de vereniging? Of heb je ideeën over bepaalde zaken? Laat het dan weten via algemeenlid@vvonr.nl.